Thirrje-Instalim të Rrjetit&Pajisjeve

Thirrje per instalim te rrjetit dhe pajisjeve

Shkolla profesionale për programim PROED, në kuadër të projektit të bashkëfinancuar me zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë shpallë thirrje per Instalim te rrjetit dhe pajisjeve në shkollën PROED në Prishtinë.

  • Detyra dhe përgjësitë:

Instalimi i rrjetit dhe Pajisjeve: vendosja e të gjitha kabllove, komponentëve dhe instalimi i pajisjes së dëshiruar në përputhje me një plan të paracaktuar.

Ftohen te gjithë të interesuarit të cilët kryejnë shërbimet e instalimeve te sistemve dhe pajisjeve të aplikojnë në këtë thirrje deri më datë 25.04.2021 përmes email adresës: [email protected]. Për informata të tjera kontaktoni 049 127 200.

Konkurs

Shkolla e Lartë Profesionale PROED shpall konkurs për regjistrimin studentëve të rinj në programin Zhvillues Softueri.

Investo për të ardhmen, bëhu pjesë e profesionit më të kërkuar në botë.

Aplikoni online

Nëse nuk po gjeni informacioin e kërkuar ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit tonë të poshtëshënuar dhe dikush nga stafi ynë do të ketë kënaqësinë të ju ndihmoj.  Mos hezitoni të na pyesni për të gjitha çështjet që mund të jenë me rëndësi për ju. Ju mund të na thirrni çdo ditë, përveç të dieleve, nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Na thirr në

049 127 200

Shkolla e lartë profesionale për edukim në programim PROED e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë, e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve me vendim nr. 01-71 të datës 08.02.2017,  dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

Adresa: Lagjja Kalabria e Re, rr. Sylejman Vuçiterrna 33 Prishtinë, 10000  Kosovë

[email protected]