Marrëveshje Bashkëpunimi

Shkolla e lartë profesionale PROED ka marrëveshje bashkëpunimi me me disa institucione dhe organizata. Në këtë listë së shpejti do të shtohen eddhe subjekte të reja me të cilat jemi në proces të nënshkrimit të marrëveshjeve

Johnalan GmbH

Düsseldorf, Gjermani - Intership dhe punësime ne Gjermani

Vizito faqen

Puna EU Contact Solution

Prishtinë, Kosovë -  Intership dhe punësime ne Gjermani

vizito faqen

Universiteti Ndërkombëtar i Strugës

Strugë Maqedoni. Bashkpunim ne nivel akademike, këmbimin e programeve, projekteve, studenteve etj.


vizito faqen

Katrori SH.P.K

Prishtinë, Kosovë. - Intership dhe punësime

vizito faqen

Pebasys LLC

Prishtinë, Kosovë. - Intership dhe punësime

vizito faqen

 

Konkurs

Shkolla e Lartë Profesionale PROED shpall konkurs për regjistrimin studentëve të rinj në programin Zhvillues Softueri.

Investo për të ardhmen, bëhu pjesë e profesionit më të kërkuar në botë.

Aplikoni online

Nëse nuk po gjeni informacioin e kërkuar ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit tonë të poshtëshënuar dhe dikush nga stafi ynë do të ketë kënaqësinë të ju ndihmoj.  Mos hezitoni të na pyesni për të gjitha çështjet që mund të jenë me rëndësi për ju. Ju mund të na thirrni çdo ditë, përveç të dieleve, nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Na thirr në

049 127 200

Shkolla e lartë profesionale për edukim në programim PROED e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë, e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve me vendim nr. 01-71 të datës 08.02.2017,  dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

Adresa: Lagjja Kalabria e Re, rr. Sylejman Vuçiterrna 33 Prishtinë, 10000  Kosovë

[email protected]