Mundësi punësimi

Job Opening for 20 Full Stack (Python) Developers 

PROED is a local partner of several Software Development companies based in Estonia and being such, is engaged in the recruitment of twenty (20) Full-Stack Python Developer positions.

We are looking to bring in twenty (20) experienced Full-Stack Developers to join our fast-growing team in Tallinn, Estonia, or remotely working from Prishtina.

The role of the Senior Developer will involve planning, designing, development, and maintenance of Python-based front-end and back-end solutions. The ideal candidate must be self-motivated and someone who can work well both independently and within a team. The candidate is expected to be a self-starter-eager to learn new technologies and consider risks in their design.

  • Location: Tallinn, Estonia
       Prishtina, Kosovo (Remotely)

  • Application deadline: 10.06.2021 

Basic Qualifications:

  • At least one year of proven experience developing Python-based Web solutions

  • Most wanted programming skills are: Python, Django, REST, React.js, SQL, Docker

  • Professional fluency in English, spoken and written

 

What are the benefits of working with us?

  • Commitment to long-term work

  • The possibility to work from Kosovo (remotely) or in Estonia depending on how the parties agree

  • Good salary of European scale depending on your skills

 

PROED as a local partner of the Estonian companies is contracted for staff recruitment and we invite you to apply by sending your CV to the following email: [email protected] or online application via our website or drop by the office during office hours. Our address is: st. Dervish Hima, Kalabria e re, Prishtina.

Professional High School for Programming - PROED, offers education and training in the field of information technology IT,  a program licensed by MEST and accredited by National Qualification Authority.

PROED in close cooperation with the implied Estonian companies has prepared a detailed curriculum for providing Python Training courses/packages, which can prepare programming enthusiasts for this type of position in the near future.

For further information contact [email protected] or +383 49 127 200.

Konkurs

Shkolla e Lartë Profesionale PROED shpall konkurs për regjistrimin studentëve të rinj në programin Zhvillues Softueri.

Investo për të ardhmen, bëhu pjesë e profesionit më të kërkuar në botë.

Aplikoni online

Nëse nuk po gjeni informacioin e kërkuar ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit tonë të poshtëshënuar dhe dikush nga stafi ynë do të ketë kënaqësinë të ju ndihmoj.  Mos hezitoni të na pyesni për të gjitha çështjet që mund të jenë me rëndësi për ju. Ju mund të na thirrni çdo ditë, përveç të dieleve, nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Na thirr në

049 127 200

Shkolla e lartë profesionale për edukim në programim PROED e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë, e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve me vendim nr. 01-71 të datës 08.02.2017,  dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

Adresa: Lagjja Kalabria e Re, rr. Sylejman Vuçiterrna 33 Prishtinë, 10000  Kosovë

[email protected]