Trajnim në Zhvillim i Aplikacioneve Mobile

Hapet konkursi per trajnimin: Zhvillim i Aplikacioneve Mobile

Trajnimi per Zhvillimin e Aplikacioneve Mobile, përqendrohet në Zhvillimin e Aplikacioneve për sistemet operative Android dhe IOS. Ky trajnim fillon me njohuri te pergjithshme te gjuhes se Programimit C# pastaj vazhdon me kursin e zhvillimit të bazave të së dhënave ku studentët marrin njohuritë themelore të kërkuara për të punuar në Zhvillim të Aplikacioneve Mobile.

Ky trajnim përbëhet nga 5 Module (240 ore/GLH) të cilat zgjasin respektivisht:

  • Programim duke përdorur Java (C#) (60 orë)
  • Sisteme te menaxhimin të të dhënave (40 orë)
  • Zhvillimi i Aplikacioneve Mobile (Android) (60 orë)
  • Zhvillimi i Aplikacioneve Mobile (iOS) (60 orë)
  • User interaction design (20 orë)

Kandidatët e sukseshem në këtë trajnim do të kenë të gjitha njohuritë e nevojshme bazike per të ju qasur tregut të punës, konkretisht në pozita të nderlidhura me Zhvillmin e Aplikacioneve Mobile.

Afati për aplikim: 24 Nëntor 2021.

Orari diksutohet me grupin!

Çfarë përfitoni ju?

✅ Kandidatëve më të suksesshëm të kursit do t’u sigurohet punë praktike (disa edhe me pagesë, për 3 muaj), pas të cilës ata do të            jenë të gatshëm të fillojnë punën si programerë të rijnë (junior).
✅ Gjuha e ligjërimit do të jetë në gjuhën shqipe kurse materialet do të jenë në gjuhën angleze.
✅ Trajnimi do mbahet nga prof. Arbnor Halili.
✅ Regjistrimi në grupe ka zbritje 10%

Të interesuarit duhet  të regjistrohen pranë administratës së PROED-it, me vete duhet të sjellin kartën e identitetit / pasaportën, apo ta dërgoje kopjen në e-mail-in zyrtarë[email protected]


Për informacion të mëtejshëm kontaktoni zyrat e PROED në:

PROED Academy
Email: [email protected]
Mobil: +383 49 127 200
Viber/Whatsapp: +383 49 127 200
--------------------------
Rruga: Dervish Hima P.N
Lagjja: Kalabria e Re (Veternik), 10000 / Prishtinë, Kosovë

Konkurs

Shkolla e Lartë Profesionale PROED shpall konkurs për regjistrimin studentëve të rinj në programin Zhvillues Softueri.

Investo për të ardhmen, bëhu pjesë e profesionit më të kërkuar në botë.

Aplikoni online

Nëse nuk po gjeni informacioin e kërkuar ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit tonë të poshtëshënuar dhe dikush nga stafi ynë do të ketë kënaqësinë të ju ndihmoj.  Mos hezitoni të na pyesni për të gjitha çështjet që mund të jenë me rëndësi për ju. Ju mund të na thirrni çdo ditë, përveç të dieleve, nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Na thirr në

049 127 200

Shkolla e lartë profesionale për edukim në programim PROED e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë, e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve me vendim nr. 01-71 të datës 08.02.2017,  dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

Adresa: Lagjja Kalabria e Re, rr. Sylejman Vuçiterrna 33 Prishtinë, 10000  Kosovë

[email protected]