Konkurs: Junior Software Developers

Job Description

We are looking for an enthusiastic Junior Software Developer to join our experienced software design team. You will report directly to the development manager and assist with all functions of software coding and design. Your primary focus will be to learn the codebase, gather user data, and respond to requests from other senior developers on the team.

Your role and responsibility

 • Learn the codebase while improving your coding skills.
 • Write maintainable code.
 • Work on minor bug fixes.
 • Monitor the technical performance of internal systems.
 • Respond to requests from the development team.
 • Assist the development manager with all aspects of software design and coding.
 • Work closely with all team members to interpret and evolve requirements into product features. 
 • Develop software solutions to meet customer needs.
 • Create and implement the source code of new applications.
 • Test source code and debug code.
 • Evaluate existing applications and perform updates and modifications.


About you

Experience

 • 1-2 years of experience in delivering web-based solutions.

Skills

 • Experience in Multiple back-end languages (e.g. C#, Java, Python) and JavaScript frameworks (e.g. Angular, React, Node.js) is an advantage.
 • Experience in application and software development (Windows, Android &IOS).
 • Knowledge of software design and programming principles.
 • Good mathematical and problem-solving skills.
 • Good communication and team-working skills.
 • Plan, organize and prioritize personal workload.

Education

 • Bachelor's degree in Computer Science or other IT-related areas.

 
What we offer

 • Long-term, interesting, and fulfilling work.
 • Collaboration with global brands and companies.
 • Career opportunity with professional growth and development.
 • International friendly team with an excellent team spirit.
 • Competitive salary.
 • Graduated students of ProEd have an advantage when applying for this position.


  Please send your application to
  [email protected] by October 8, 2021.
  Only shortlisted candidates will be contacted.

                                                         
                                                                 We are looking forward to hearing from you!

Konkurs

Shkolla e Lartë Profesionale PROED shpall konkurs për regjistrimin studentëve të rinj në programin Zhvillues Softueri.

Investo për të ardhmen, bëhu pjesë e profesionit më të kërkuar në botë.

Aplikoni online

Nëse nuk po gjeni informacioin e kërkuar ju mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit tonë të poshtëshënuar dhe dikush nga stafi ynë do të ketë kënaqësinë të ju ndihmoj.  Mos hezitoni të na pyesni për të gjitha çështjet që mund të jenë me rëndësi për ju. Ju mund të na thirrni çdo ditë, përveç të dieleve, nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Na thirr në

049 127 200

Shkolla e lartë profesionale për edukim në programim PROED e themeluar në vitin 2016 në Prishtinë, e akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve me vendim nr. 01-71 të datës 08.02.2017,  dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës.

Adresa: Lagjja Kalabria e Re, rr. Sylejman Vuçiterrna 33 Prishtinë, 10000  Kosovë

[email protected]